SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 153 mp
Suprafaţă totală utilă: 124 mp
4 CAMERE:
Parter: living + dining, bucătărie, GS
Etaj: 3 dormitoare, 2 băi
2 Locuri de parcare incluse

Contactează-ne!

Casă tip 1

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 153 mp
Suprafaţă totală utilă: 124 mp
4 CAMERE:
Parter: living + dining, bucătărie, GS
Etaj: 3 dormitoare, 2 băi
2 Locuri de parcare incluse

Contactează-ne!

Casă tip 2

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 188 mp
Suprafaţă totală utilă: 146.55 mp 
Suprafaţă utilă: 99.40 mp
Suprafaţă totală: 79.85 mp
Suprafaţă circulabilă terasă: 47.20 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3E

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 101.24 mp
Suprafaţă totală utilă: 83.40 mp
Suprafaţă utilă: 78.90 mp
Suprafaţă logie: 4.50 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3A

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 100.37 mp
Suprafaţă totală utilă: 84.05 mp
Suprafaţă utilă: 78.90 mp
Suprafaţă logie: 5.15 mp
Suprafaţă gradină: 12.25 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3B

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 86.68 mp
Suprafaţă totală utilă: 71.00 mp
Suprafaţă utilă: 64.80 mp
Suprafaţă logie: 6.20 mp
Suprafaţă gradină: 26.00 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3C

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 122.84 mp
Suprafaţă totală utilă: 102.40 mp
Suprafaţă utilă: 97.85 mp
Suprafaţă logie: 4.55 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 4A

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 118.55 mp
Suprafaţă totală utilă: 98.10 mp
Suprafaţă utilă: 92.95 mp
Suprafaţă logie: 5.15 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 4B

Apartamente noi de vanzare in ansamblu rezidential Cubic 6


Cautarea unui apartament nu este intodeauna cea mai usoara indeletnicire a celor care vor sa gaseasca cel mai avantajos mod de a investi profitabil intr-o locuinta. Cei care au o familie, mai ales, sunt si mai circumspecti la oferte, iar acest lucru este natural pentru ca garanteaza gasirea unei zone propice dezvoltarii armonioase a cuplului si a copiilor acestora. O familie numeroasa, de exemplu, formata din parinti si 2-3 copii, va cauta o noua locuinta in functie de urmatoarele criterii:

Pret avantajos, pentru ca fondurile investite sa nu ceara sacrificii financiare pe care familia nu le poate suporta
O locuinta spatioasa, pentru ca o familie cu mai multi membri sa nu fie limitata de un spatiu cu prea putini metri patrati sau prea putine camere
O zona linstita, pentru ca cei mici sa creasca intr-un mediu propice dezvoltarii lor, in care siguranta nu le este pusa in pericol
Un mediu cat mai natural, departe de poluarea tipica unui oras precum Bucurestiul si de haosul din traficul si cartierele capitalei

Chiar daca aceste criterii par destul de greu de gasit in mod concret, mai ales intr-un oras precum Bucurestiul, dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence a gasit metoda inedita prin care sa imbine toate aceste caracteristici in cel mai nou complex rezidential din Bragadiru, Cubic 6. Apartamentele de vanzare din Bragadiru cu 4 camere, de exemplu, sunt cele care pot face, cu siguranta diferenta dintre un apartamente inghesuit din zona aglomerata a capitalei si unul aerisit si spatios, cu aspecte care pot fi gasite cu greu la orice tip de apartament, chiar si la cele ale dezvoltatorilor imobiliari obisnuinti din Bucuresti. De ce sa alegi un apartament in Bragadiru? Din foarte multe motive, care pot fi cu toate regasite in criteriile de mai sus, pe care le-ar cauta o familie obisnuita, cu multi membri, atunci cand ia decizia sa achizitioneze o noua locuinta. Complexul rezidential din Bragadiru, Cubic 6, este dezvoltat conform unei viziuni moderne aplicata intr-un plan urbanistic ce aduce foarte mult cu zonele suburbane americane, mult mai linistite, mai confortabile si mai pline de spatii verzi decat aglomeratele zone din centrul oraselor.

Apartamente de vanzare in Bragadiru cu 4 camere – o afacere inedita?

Chiar daca Bragadiru este in judetul Ilfov, complexul rezidential Cubic 6 este incadrat in interiorul centurii Bucurestiului pentru a le oferi sansa celor care au serviciul in oras o cale de acces simpla, utilizand fie bulevardul principal Prelungirea Ghencea, fie centura Bucurestiului, in functie de destinatia dorita. In cazul apartamentelor de vanzare din Bragadiru cu 4 camere, acestea sunt pozitionate la doar cateva minute de condus de zone precum Parcul Drumul Taberei, AFI Palace Cotroceni, Plaza Romania sau Militari Shopping Center.
Dincolo de acest aspect teritorial, zona de sud-vest a Bucurestiului in care se afla apartamentele noi din Prelungirea Ghencea si apartamentele de vanzare din Bragadiru, din complexul rezidential Cubic 6, este una linistita si indepartata de haosul bucurestean, prezent in orice clipa in trafic si in cartierele mai aproape de centru. Pentru o familie cu cativa copii, de exemplu, un apartament in Bragadiru poate fi alegerea potrivita pentru o zona linistita si sigura pentru cei mici, plina de spatii verzi, conform planificarii urbanisitice aplicate de catre dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence.
Apartamente de vanzare cu 3 camere
Este asadar achizitionarea unui apartament nou in Bragadiru cu 4 camere o afacere inedita. Cei care au achizitionat locuinte oferite de dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence au realizat ca au luat decizia potrivita, deoarece o locuinta avantajoasa ca pret, sigura din punct de vedere al zonei si spatioasa ca suprafata nu poate fi decat decizia corecta. Iar un apartament cu 4 camere din ansamblul rezidential din Bragadiru, Cubic 6, este cu siguranta alegerea corecta!

0,00LEI