SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 153 mp
Suprafaţă totală utilă: 124 mp
4 CAMERE:
Parter: living + dining, bucătărie, GS
Etaj: 3 dormitoare, 2 băi
2 Locuri de parcare incluse

Contactează-ne!

Casă tip 1

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 153 mp
Suprafaţă totală utilă: 124 mp
4 CAMERE:
Parter: living + dining, bucătărie, GS
Etaj: 3 dormitoare, 2 băi
2 Locuri de parcare incluse

Contactează-ne!

Casă tip 2

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 188 mp
Suprafaţă totală utilă: 146.55 mp 
Suprafaţă utilă: 99.40 mp
Suprafaţă totală: 79.85 mp
Suprafaţă circulabilă terasă: 47.20 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3E

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 101.24 mp
Suprafaţă totală utilă: 83.40 mp
Suprafaţă utilă: 78.90 mp
Suprafaţă logie: 4.50 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3A

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 100.37 mp
Suprafaţă totală utilă: 84.05 mp
Suprafaţă utilă: 78.90 mp
Suprafaţă logie: 5.15 mp
Suprafaţă gradină: 12.25 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3B

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 86.68 mp
Suprafaţă totală utilă: 71.00 mp
Suprafaţă utilă: 64.80 mp
Suprafaţă logie: 6.20 mp
Suprafaţă gradină: 26.00 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 3C

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 122.84 mp
Suprafaţă totală utilă: 102.40 mp
Suprafaţă utilă: 97.85 mp
Suprafaţă logie: 4.55 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 4A

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 118.55 mp
Suprafaţă totală utilă: 98.10 mp
Suprafaţă utilă: 92.95 mp
Suprafaţă logie: 5.15 mp

Contactează-ne!

Apartament tip 4B

Case noi de vanzare in ansamblu rezidential Cubic 6


Casele dintr-un mediu urban precum Bucurestiul sunt la mare cautare, deoarece tot mai multi proprietari incearca sa se indeparteze de limitarile pe care un apartament le poate pune celor care locuiesc intr-un astfel de spatiu. Cu toate acestea, foarte putini dintre cei care stau la casa in Bucuresti realizeaza faptul ca desi nu se simt sufocati intre peretii unui apartament central bucurestean si au ceva mai mult spatiu, sunt totusi prinsi in mediul sufocant al centrului capitalei. Acest mediu este grav afectat de poluare, este aglomerat la orice ora si orice zi din saptamana, are zone care nu asigura securitate pentru comunitate si devine obositor pe zi ce trece, nefiind deloc propice unei dezvoltari armonioase a unei familii cu copii.
Dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence aduce un suflu nou in piata de profil din Romania si pune bazele unui nou complex rezidential in Bragadiru, Cubic 6, a carui plan urbanistic se bazeaza pe deschidere, siguranta si liniste pentru proprietarii din comunitate. Casele de vanzare din Bragadiru care fac parte din acest concept inovativ sunt spatioase, sunt dispuse pe doua nivele si sunt bine integrate intr-un mediu care combina elementele urbane cu cele naturale. Aici face Cubic Residence diferenta, construind casele de vanzare din Bragadiru intr-un spatiu in care exista numeroase elemente naturale, precum gradini si spatii verzi pentru proprietari, care sunt cea mai buna solutie pentru un trai sanatos departe de poluarea caracteristica Bucurestiului.

Alegerea unei case de vanzare in Bragadiru – o provocare financiara?

Toti viitorii proprietari care sunt pe cale sa investeasca intr-o locuinta a unui dezvoltator imobiliar isi pune mai multe intrebari:

Este zona sigura pentru mine si familia mea?
Este constructia casei indeajuns de trainica?
Este casa de vanzare rentabila din punct de vedere financiar?

Pentru fiecare dintre aceste dileme, dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence poate raspunde afirmativ, cu certitudine. O casa de vanzare in Bragadiru precum cea din complexul rezidential Cubic 6 va avea un tarif mult mai mic, comparativ cu cele practicate in zonele mai apropiate de centrul capitalei. In plus, casele noi din Prelungirea Ghencea si Bragadiru care fac parte din portofoliul dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence sunt mult mai spatioase, avand o suprafata totala utila de peste 100 mp, ideale pentru familiile numeroase care doresc sa le asigure confort si independenta tuturor membrilor familiei.
Din punct de vedere structural, casele din complexul rezidential din Bragadiru, Cubic 6, au 4 camere, sunt dispuse pe 2 nivele, au 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, living, grup sanitar, 2 locuri de parcare si o terasa cu gradina. Cei care se vor muta intr-unul dintre aceste case de vanzare din Bragadiru puse in vanzare de dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence vor beneficia de o locuinta la cheie, cu toate finisajele interioare asigurate, gata sa fie amenajate si mobilate in functie de de dorinta viitorului proprietar. Constructia este una solida si sigura, intrucat a fost asigurata de arhitecti de top care au luat in calcul fiecare amanunt din planul urbanistic pentru a-l transforma in realitatea complexului rezidential din Bragadiru.
Dincolo de toate aceste amanunte, insa, dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence asigura siguranta deplina prin formarea unor comunitati din proprietari atent selectionati, transformand aceasta zona intr-una propice dezvoltarii armonioase a copiilor si adultilor deopotriva. Casele de vanzare din Bragadiru din complexul rezidential Cubic 6 al dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence va asteapta!

0,00LEI