SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 153 mp
Suprafaţă totală utilă: 124 mp
4 CAMERE:
Parter: living + dining, bucătărie, GS
Etaj: 3 dormitoare, 2 băi
2 Locuri de parcare incluse

Casă tip 1

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 153 mp
Suprafaţă totală utilă: 124 mp
4 CAMERE:
Parter: living + dining, bucătărie, GS
Etaj: 3 dormitoare, 2 băi
2 Locuri de parcare incluse

Casă tip 2

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 188 mp
Suprafaţă totală utilă: 146.55 mp 
Suprafaţă utilă: 99.40 mp
Suprafaţă totală: 79.85 mp
Suprafaţă circulabilă terasă: 47.20 mp

Apartament tip 3E

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 101.24 mp
Suprafaţă totală utilă: 83.40 mp
Suprafaţă utilă: 78.90 mp
Suprafaţă logie: 4.50 mp

Apartament tip 3A

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 100.37 mp
Suprafaţă totală utilă: 84.05 mp
Suprafaţă utilă: 78.90 mp
Suprafaţă logie: 5.15 mp
Suprafaţă gradină: 12.25 mp

Apartament tip 3B

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 86.68 mp
Suprafaţă totală utilă: 71.00 mp
Suprafaţă utilă: 64.80 mp
Suprafaţă logie: 6.20 mp
Suprafaţă gradină: 26.00 mp

Apartament tip 3C

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 100.68 mp
Suprafaţă totală utilă: 81.75 mp
Suprafaţă utilă: 77.71 mp
Suprafaţă logie: 4.04 mp

Apartament tip 3D

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 122.84 mp
Suprafaţă totală utilă: 102.40 mp
Suprafaţă utilă: 97.85 mp
Suprafaţă logie: 4.55 mp

Apartament tip 4A

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 118.55 mp
Suprafaţă totală utilă: 98.10 mp
Suprafaţă utilă: 92.95 mp
Suprafaţă logie: 5.15 mp

Apartament tip 4B

Complex Rezidențial Cubic 6

COMPLEXUL REZIDENȚIAL CUBIC 6 este amplasat în strada Mărăcineni nr. 114 – 116, în zona Prelungirea Ghencea și este dezvoltat pe o suprafață totală de 19094 m2. Pentru facilitarea accesului, complexul a fost prevăzut cu două puncte de acces, unul din str. Toamnei, iar celălalt din str. Mărăcineni. Intimitatea și securitatea locatarilor sunt asigurate de un gard perimetral realizat din zidarie. Complexul este format din 60 de locuințe P+1 și două imobile de apartamente P+2+3R ce totalizează 40 de locuințe, dispuse compact, beneficiind de piscină, zonă verde amenajată și loc de joacă pentru copii. Locuințele P+1 beneficiază de 2 locuri de parcare și o curte cu terasă începând de la 35 m2 până la 120 m2. Complexul Rezidențial Cubic 6 oferă posibilitatea ca fiecare apartament să poată beneficia de 2 locuri de parcare proprii. Apartamentele situate la parterul blocurilor includ gradină proprie.

COMUNITATE
Complexul Rezidențial Cubic 6 se înscrie pe deplin într-o dinamică a dezvoltării urbane durabile, bazată pe principii care să aducă locuitorilor săi cel mai bun raport între calitate, siguranţă, preţ şi costuri de întreţinere. Complexul rezidenţial reprezintă prima etapă a creării unei comunităţi cu facilități la cele mai înalte standarde.

AMPLASARE
Complexul Rezidențial Cubic 6 este localizat în partea de Vest a Bucureștiului, într-o zonă rezidențială nou dezvoltată.Complexul este situat la 10 minute distanță de parcul Moghioroș și Plaza România și la 15 minute de AFI Palace Cotroceni. Accesul la mijloacele de transport în comun este facil, existând mai multe linii de autobuz în apropiere, care fac legatura cu orice zonă din capitală. În viitorul apropiat, mobilitatea locuitorilor va fi sporită odată cu finalizarea lucrărilor la tronsonul de metrou Drumul Taberei în zona Râul Doamnei. Centura orașului se afla în apropiere a complexului și facilitează accesul către zona comercială Militari sau diferite zone ale orașului.

Case si apartamente noi de vanzare in zona Prelungirea Ghencea, Ilfov

Avand un portofoliu cu alte 3 proiecte de dezvoltare imobiliara de succes care au avut drept rezultat ansambluri rezidentiale in Prelungirea Ghencea si la granita cu Bragadiru, judetul Ilfov, dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence a decis sa continue traditia prin proiectul special Cubic 6. De ce am continuat sa ne extindem? Pentru ca celelalte ansambluri rezidentiale pe care le-am construit au fost un real succes, iar cei care si-au dorit atat de mult o locuinta departe de haosul bucurestean au gasit in apartamentele de vanzare din Bragadiru si Prelungirea Ghencea o solutie adecvata necesitatilor pe care le aveau.

Noul proiect Cubic 6 se va transforma intr-un complex rezidential in Bragadiru, conform planului urbanistic pe care Cubic Residence il pune in aplicare in aceasta zona din judetul Ilfov, aflata la capatul bulevardului Prelungirea Ghencea. De ce am ales Bragadiru ca zona pentru construirea unor case de vanzare in Ilfov, precum si a unor apartamente noi in aceasta zona? Raspunsul e simplu! Viziunea noastra, ca dezvoltatori imobiliari, este cea care diferenta intre noi si cei care considera ca un complex rezidential trebuie sa fie cat mai aproape de centrul urban al capitalei. Noi dorim sa le asiguram clientilor nostri o zona linistita, in care complexitatea si modernitatea apartamentelor si caselor de vanzare din Bragadiru se imbina armonios cu elementele naturale si prietenoase cu mediul pe care le vom implementa.

Care sunt caracteristicile complexului rezidential din Bragadiru – Cubic 6?
Cei care doresc sa apeleze la noi pentru a gasi locuinta ideala pentru ei si familia lor trebuie sa stie cat mai multe detalii despre fiecare dintre imobiliarele pe care noi le includem in proiectul final al complexului rezidential din Bragadiru. Astfel, noul ansamblu rezidential din Ilfov va fi constituit din 60 de case si 40 de apartamente, complet contruite, la cheie, si complet finisate in interior, cu absolut toate accesoriile de care are nevoie cel care se muta in interiorul acestora.

Apartamente si Case noi de vanzare in ansamblu rezidential Cubic 6

Casele de vanzare din Bragadiru ce fac parte din proiectul Cubic 6 au toate 4 camere si sunte disponibile in doua modele inedite, fiecare cu parter si etaj, avand in partea inferioara living-ul, bucataria si grupul sanitar, iar la etaj fiind plasate cele 3 dormitoare si cele 2 bai. Acest design este unul foarte modern, inspirat din casele americane de suburbie, care au o structura foarte asemanatoare, pentru confortul adevarat al unei familii intregi.

Apartamentele noi din Bragadiru disponibile in proiectul Cubic 6 nu sunt doar foarte moderne, ci si foarte spatioase, asa cum se poate observa din orice fotografie pe care o avem disponibila si din suprafetele care pot depasi 100 mp ca suprafata utila. In cazul acestor apartemente de vanzare in Bragadiru, camerele disponibile sunt fie in numar de 3 fie in numar de 4, in functie de dorinta celor care se vor muta in acest spatiu modern.

De ce sa alegeti locuintele din complexul rezidential Cubic 6 al dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence?
Toti cei care sunt dispusi sa faca o investitie intr-o astfel de locuinta, precum cea din cadrul proiectului de dezvoltare imobiliara, trebuie sa aiba si motivele ideale pentru care sa o faca, iar Cubic Residence le ofera cateva dintre acestea:
  • Posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential din Bragadiru, nou-construit, in care proiectul urbanistic a fost conceput pentru a imbina in mod ideal spatiul urban cu elemente naturale pentru o viata mai sanatoasa si prospera
  • Apropierea de zone importante precum Parcul Drumul Taberei, AFI Palace Cotroceni, Plaza Romania sau Militari Shopping Center, la doar cateva minute de condus cu masina
  • Preturi mult mai mici pentru locuinte decat in zonele centrale ale capitalei, care sunt foarte aglomerate si au sisteme tarifare foarte piperate

Cubic 6: Complex rezidential cu apartamente si case noi de vanzare

Cubic Residence va ofera posibilitatea de a investi intr-o locuinta moderna, in noul ansamblu rezidential din Bragadiru numit Cubic 6, intr-un apartament nou cu 3 sau 4 camere, sau o casa cu 4 camere, cu parter si etaj, toate disponibile la cheie, complet finisate in interior si pregatite sa isi primeasca viitorii proprietari.
  1. Zona: Maracineni nr. 114-116
  2. Stadiu construcție: Finalizat 2016
  3. Camere/unitate: 3-4
  4. Unități construite: 60 case, 40 apartamente

0,00LEI