SUPRAFEŢE 

Suprafaţă construită: 47.52 mp
Suprafaţă totală utilă: 38.92 mp 
Suprafaţă utilă: 36.91 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

Contactează-ne!

Garsoniera

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 56.11 mp
Suprafaţă totala utilă: 45.38 mp
Suprafaţă utilă: 43.21 mp
Suprafaţă logie: 2.17 mp
Loc parcare inclus

Contactează-ne!

Apartament 2 camere

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 66.15 mp
Suprafaţă totala utilă: 55.87 mp
Suprafaţă utilă: 53.86 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

Contactează-ne!

Apartament 2 camere

SUPRAFEŢE 

Suprafaţă construită: 68.04 mp
Suprafaţă totala utilă: 56.63 mp
Suprafaţă utilă: 54.62 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

Contactează-ne!

Apartament 2 camere

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 94.53 mp
Suprafaţă totala utilă: 79.23 mp
Suprafaţă utilă: 77.22 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

Contactează-ne!

Apartament 3 camere

SUPRAFETE

Suprafaţă construită: 98.23 mp
Suprafaţă totala utilă: 80.64 mp
Suprafaţă utilă: 78.63 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

Contactează-ne!

Apartament 3 camere

SUPRAFETE

Suprafaţă construită: 98.23 mp
Suprafaţă totala utilă: 81.03 mp
Suprafaţă utilă: 79.02 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

Contactează-ne!

Apartament 3 camere

Cubic 7: Apartamente noi cu 2 si 3 camere perfecte pentru orice familie!


Pentru orice persoana care si-a intemeiat deja, sau doreste sa isi intemeieze o familie, gasirea unei locuinte corespunzatoare nevoilor tuturor membrilor familiei, poate fi o corvoada. Lipsa de timp, dar si de resurse financiare, in special in cazul familiilor cu copii mici, sunt principalele motive pentru care cei mai multi oameni renunta la cautari si se multumesc sa ramana intr-o locuinta neincapatoare, care prezinta numeroase probleme. Acum toate aceste probleme pot fi rezolvate extrem de usor. Ansamblul rezidential Cubic 7 va ofera sansa de a face o investitie pe care nu o veti regreta, achizitionand, in functie de nevoile pe care le aveti, fie un apartament de 2 camere, fie unul cu 3 camere.

De ce sa alegeti un apartament nou in complexul rezidential Cubic 7?


Avantajele achizitionarii unui apartament cu 2 sau 3 camere amplasat in zona Prelungirea Ghencea – Bragadiru, in cadrul complexului rezidential Cubic 7, sunt multe pentru a fi enumerate, insa cele mai importante sunt:
  • Au un pret accesibil pentru orice buget. O familie cu 2 copii, de exemplu, isi poate achizitiona un apartament cu 3 camere in complexul rezidential Cubic 7, la acelasi pret ca o garsoniera sau un apartament foarte mic situat in centru, in zonele cele mai aglomerate ale Bucurestiului.
  • Chiar si apartamentele cu doua camere pot gazdui o familie. Acestea sunt spatioase, luminoase si aerisite, cu finisaje moderne de ultima generatie, lucruri care lipsesc cu desavarsire in majoritatea blocurilor bucurestene.
  • Se ajunge foarte usor oriunde. Pe langa faptul ca, daca aveti masina personala, puteti ajunge imediat in zone extrem de importante ale Bucurestiului precum Militari, Unirii sau Cotroceni, liniile de autobuz care conecteaza granita dintre localitatea Bragadiru si toate celelalte zone ale capitalei va vor spori mobilitatea. Aveti optiunea de a ajunge la locul de munca fie folosind traseul ce trece prin Bulevardul Prelungirea Ghencea, fie alegand Soseaua Alexandriei, fie utilizand centura Bucurestiului. Astfel, scapati de aglomeratia de zi cu zi.
  • Este mai putin zgomot si mai putina poluare. De ce Bragadiru sau Prelungirea Ghencea? Pentru ca aceste zone sunt mult mai linistite, din toate punctele de vedere. Zgomotul masinilor nu va mai streseaza, iar rumoarea unui trafic crescut de persoane nu va va mai deranja. Mai mult decat atat, zona unde este amplasat complexul rezidential Cubic 7, este una plina de spatii verzi, care ii vor incanta atat pe cei mici, cat si pe cei mari. 
  • Bragadiru sau Prelungirea Ghencea reprezinta zone sigure. Dupa cum v-ati obisnuit, Cubic Residence pune la dispozitia clientilor sai locuinte noi, in cladiri ce respecta toate normele si masurile de siguranta impuse de lege. Proiectele Cubic Residence, sunt in adevaratul sens al cuvantului ansambluri rezidentiale, fiind protejate si avand puncte de acces securizat, astfel accesul este restrictionat persoanelor care nu locuiesc, sau care nu sunt invitate in interiorul ansamblului. Apartamentul dumneavoastra va fi protejat de dezastre naturale precum seismele sau furtunile, insa mai exista si un alt aspect al sigurantei pe care il oferim: siguranta bunurilor si a copiilor dumneavoastra, prin localizarea departe de zonele cu o criminalitate crescuta.  

Investiti in siguranta familiei!

In functie de nevoile familiei dumneavoastra, un apartament cu doua sau trei camere de vanzare in complexul rezidential Cubic 7, poate fi exact ce aveati nevoie pentru a incepe o noua viata, una mai linistita si mai frumoasa, in care copiii sa se dezvolte armonios.
  1. Zona: Iernii 20-24, Bragadiru 077025
  2. Stadiu construcție: Structura
  3. Camere/unitate: 1-3

0,00LEI