SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 47.52 mp
Suprafaţă totala utilă: 38.92 mp
Suprafaţă utilă: 36.91 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

PREŢ:  intre 33.100 - 36.400 euro + 5% tva

Contactează-ne!

Garsoniera Tip V1-1-1

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 56.11 mp
Suprafaţă totala utilă: 45.38 mp
Suprafaţă utilă: 43.21 mp
Suprafaţă logie: 2.17 mp
Loc parcare inclus

PREŢ: intre 40.300 – 45.700 Euro + 5% tva

Contactează-ne!

Apartament Tip V1-1-3

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 66.15 mp
Suprafaţă totala utilă: 55.87 mp
Suprafaţă utilă: 53.86 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

PREŢ: intre 48.700 – 51.300 Euro + 5% tva

Contactează-ne!

Apartament Tip V1-2-4

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 68.04 mp
Suprafaţă totala utilă: 56.63 mp
Suprafaţă utilă: 54.62 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

PREŢ: intre 49.900 – 56.100 Euro + 5% tva

Contactează-ne!

Apartament Tip V1-2-1

SUPRAFEŢE

Suprafaţă construită: 94.53 mp
Suprafaţă totala utilă: 79.23 mp
Suprafaţă utilă: 77.22 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

PRET: intre 65.000 – 71.900 Euro + 5% tva

Contactează-ne!

Apartament Tip V2-3-6

SUPRAFETE

Suprafaţă construită: 98.23 mp
Suprafaţă totala utilă: 80.64 mp
Suprafaţă utilă: 78.63 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

PREŢ:  intre 65.600 – 73.100 Euro + 5% tva

Contactează-ne!

Apartament Tip V1-3-2

SUPRAFETE

Suprafaţă construită: 98.23 mp
Suprafaţă totala utilă: 81.03 mp
Suprafaţă utilă: 79.02 mp
Suprafaţă logie: 2.01 mp
Loc parcare inclus

PRET: intre 67.200 – 73.500 Euro + 5% tva

Contactează-ne!

Apartament Tip V1-3-3

Complexul rezidential Cubic 7, cel mai nou proiect Cubic Residence

Ansamblul Rezidential Cubic 7 este cel mai nou proiect al dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence, amplasat in zona Prelungirea Ghencea. Din punct de vedere al locatiei acestui complex rezidential, viitorii rezidenti vor beneficia de nenumarate avantaje. Zona de Vest a capitalei este una dintre cele mai noi si mai cautate zone ale momentului, in special datorita accesului facil la principalele zone comerciale ale Bucurestiului. Prelungirea Ghencea se afla, de cativa ani, intr-o continua dezvoltare si tot mai multi oameni aleg sa se indeparteze de zgomotul din centrul orasului pentru a duce o viata linistita intr-o zona curata si sigura, care le pune la dispozitie si un grad crescut de mobilitate. Astfel, cu masina personala, se poate ajunge in numai zece minute in zona Drumul Taberei si in numai cincisprezece minute in zone precum Militari si Cotroceni, la randul lor extrem de bine dezvoltate in ultimii ani datorita numarului crescut de societati comerciale.

De ce sa alegeti ansamblul rezidential Cubic 7? Principalele avantaje ale viitorilor proprietari!

Chiar daca nu dispuneti de autoturism personal, mobilitatea dumneavoastra va ramane la fel de crescuta, multumita liniilor de autobuz care fac legatura dintre Bragadiru, Domnesti si Prelungirea Ghencea cu toate celelalte sectoare ale Bucurestiului. In plus, lucrarile la o noua magistrala de metrou in zona Raul Doamnei sunt in plina desfasurare, astfel incat rezidentii se vor putea bucura in scurt timp si de confortul oferit de o statie de metrou in imediata apropiere.
Cubic Residence are o experienta vasta in ceea ce priveste construirea si amenajarea de locuinte noi in vestul Bucurestiului, avand pana acum o expertiza dovedita de proiectele precedente, care au avut un mare succes. Tot mai multi oameni au decis sa lase in urma agitatia cotidiana si sa se stabileasca aici. Tocmai de aceea, Cubic Residence vine in intampinarea acestor nevoi cu noul sau proiect, complexul rezidential Cubic 7. Datorita faptului ca cererea pentru apartamente cu 2 si 3 camere a ramas la fel de mare, dar si a faptului ca astazi garsonierele sunt si ele la mare cautare, Cubic 7 isi propune sa fie un proiect care sa raspunda cu succes cererii pietei si sa satisfaca nevoile clientilor sai.

Calitate si siguranta la preturi accesibile

Dupa cum este traditia Cubic Residence, atat apartamentele cat si garsonierele din ansamblul rezidential Cubic 7 respecta cele mai inalte standarde de calitate. Clientii se vor bucura sa afle faptul ca si noile garsoniere si apartamente oferite spre vanzare au fost construite folosind aceleasi materiale de calitate, iar finisajele sunt moderne, cu un aspect estetic deosebit de placut. In plus, va puteti cumpara un apartament sau o garsoniera la cheie, complet pregatite sa isi primeasca noii proprietari.
Pentru ca la Cubic Residence, preturile apartamentelor si garsonierelor au fost intotdeauna pe placul clientilor, este de la sine inteles ca si locuintele din noul complex rezidential Cubic 7 vor respecta aceasta traditie, propunand preturi accesibile. Acum aveti toate motivele pentru a va achizitiona locuinta mult visata, departe de zgomotul, aglomeratia si poluarea centrului capitalei, o locuinta de care intreaga familie se poate bucura!
 

Cubic 7: Apartamente noi cu 2 camere si apartamente noi cu 3 camere perfecte pentru orice familie!

Pentru orice persoana care si-a intemeiat deja sau doreste sa isi intemeieze o familie, gasirea unei locuinte corespunzatoare nevoilor tuturor membrilor familiei poate fi o corvoada. Lipsa de timp, dar si de resurse financiare, in special in cazul familiilor cu copii mici, sunt principalele motive pentru care cei mai multi oameni renunta la cautari si se multumesc sa ramana intr-o locuinta neincapatoare, care prezinta numeroase probleme. Acum toate aceste probleme pot fi rezolvate extrem de usor. Ansamblul rezidential Cubic 7 va ofera sansa de a face o investitie pe care nu o veti regreta, achizitionand, in functie de nevoile pe care le aveti, fie un apartament de 2 camere, fie unul cu 3.

De ce sa alegeti un apartament nou in complexul rezidential Cubic 7

Avantajele achizitionarii unui apartament cu 2 sau 3 camere amplasat in zona Prelungirea Ghencea – Bragadiru, in cadrul complexului rezidential Cubic 7, sunt foarte multe pentru a fi enumerate, insa cele mai importante sunt:
 • Au un pret accesibil pentru orice buget. O familie cu 2 copii, de exemplu, isi poate achizitiona un apartament cu 3 camere in complexul rezidential Cubic 7 la acelasi pret ca o garsoniera sau un apartament foarte mic situat in centru, in zonele cele mai aglomerate ale Bucurestiului.
 • Chiar si apartamentele cu doua camere pot gazdui o familie. Acestea sunt spatioase, luminoase si aerisite, cu finisaje moderne de ultima generatie, lucruri care lipsesc cu desavarsire in majoritatea blocurilor bucurestene.
 • Se ajunge foarte usor oriunde. Pe langa faptul ca, daca aveti masina personala, puteti ajunge imediat in zone extrem de importante ale Bucurestiului precum Militari, Unirii sau Cotroceni, liniile de autobuz care conecteaza granita dintre localitatea Bragadiru si toate celelalte zone ale capitalei va vor spori mobilitatea. Aveti optiunea de a ajunge la locul de munca fie folosind traseul ce trece prin Bulevardul Prelungirea Ghencea, fie alegand Soseaua Alexandriei, fie utilizand centura Bucurestiului. Astfel, scapati de aglomeratia de zi cu zi.
 • Este mai putin zgomot si mai putina poluare. De ce Bragadiru sau Prelungirea Ghencea? Pentru ca aceste zone sunt mult mai linistite, din toate punctele de vedere. Zgomotul masinilor nu va mai streseaza, iar rumoarea unui trafic crescut de persoane nu va va mai deranja. Mai mult decat atat, zona unde este amplasat complexul rezidential Cubic 7, este una plina de spatii verzi, care ii vor incanta atat pe cei mici, cat si pe cei mari. 
 • Bragadiru sau Prelungirea Ghencea reprezinta zone sigure. Dupa cum v-ati obisnuit, Cubic Residence pune la dispozitia clientilor sai locuinte noi, in cladiri ce respecta toate normele si masurile de siguranta impuse de lege. Proiectele Cubic Residence, sunt in adevaratul sens al cuvantului ansambluri rezidentiale, fiind protejate si avand puncte de acces securizat, astfel accesul este restrictionat persoanelor care nu locuiesc sau care nu sunt invitate in interiorul ansamblului. Apartamentul dumneavoastra va fi protejat de dezastre naturale precum seismele sau furtunile, insa mai exista si un alt aspect al sigurantei pe care il oferim: siguranta bunurilor si a copiilor dumneavoastra, prin localizarea departe de zonele cu o criminalitate crescuta.

Investiti in siguranta familie!

In functie de nevoile familiei dumneavoastra, un apartament cu doua sau trei camere de vanzare in complexul rezidential Cubic 7 poate fi exact ce aveati nevoie pentru a incepe o noua viata, una mai linistita si mai frumoasa, in care copiii sa se dezvolte armonios.

Garsoniere noi de vanzare in ansamblul rezidential Cubic 7

Daca sunteti persoane tinere si la inceput de drum, pentru a va obtine independenta si a avea un start frumos atat in viata de familie, cat si in viata profesionala, achizitionarea unei locuinte proprii este primul pas catre succes. Achizitionarea unei garsoniere noi este o investitie inteligenta! Foarte multi tineri isi fac griji in principal din cauza resurselor financiare disponibile, mai ales daca au mai cautat garsoniere pe placul lor si au fost descurajati de preturile din centrul Bucurestiului. Acum, aceste persoane ambitioase au si o alta optiune: aceea de a-si achizitiona o garsoniera superba in complexul rezidential Cubic 7. Fiind situat in una dintre cele mai bune zone ale Bucurestiului, departe de haosul din centru, mai exact in zona Prelungirea Ghencea, ansamblul rezidential Cubic 7 ofera spre vanzare garsoniere la cele mai accesibile preturi, precum si multe alte avantaje. Cu aceasta oferta va puteti concentra mai mult pe cariera sau pe lucrurile importante pentru dumneavoastra, fara a avea toate bataile de cap ce vin impreuna cu inceperea cautarilor pentru o locuinta noua.

Garsoniere de vanzare - Mai mult timp si mai multe avantaje, doar la Cubic 7

Faptul ca economisiti timp nu se reflecta numai in reducerea cautarilor pentru garsoniera mult visata ci si in urmatoarele lucruri:
 • Nu veti mai pierde timp stand ore intregi in traficul aglomerat din centrul capitalei. Veti scapa imediat de aglomeratie mutandu-va intr-o zona linistita, insa fara a renunta la mobilitate si confort, datorita accesului facil in toate zonele Bucurestiului, atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina personala. In plus, lucrarile la noul tronson de metreou care vizeaza zona Raul Doamnei sunt in plina desfasurare, astfel incat in viitorul apropiat veti avea si acest avantaj.
 • Puteti economisi timp pretios cumparand o garsoniera la cheie. Nu numai ca este convenabil din punct de vedere financiar, insa finisajele si amenajarile garsonierelor din complexul rezidential Cubic 7 sunt moderne, practice si bineinteles, satisfac si cele mai exigente cerinte in materie de calitate.
 • Economisiti timp atunci cand ajungeti acasa datorita faptului ca nu mai trebuie sa cautati loc de parcare. Este un fapt binecunoscut acela ca zonele centrale ale Bucurestiului sunt deficitare la acest capitol, insa in ansamblul Cubic 7 din Prelungirea Ghencea orice viitor proprietar de garsoniera are suficient loc alocat pentru parcarea masinii in siguranta.

Locuinta visurilor, mai aproape de dumneavoastra!

Multi oameni sunt sceptici in ceea ce priveste mutatul la garsoniera, in special din cauza ca se gandesc ca nu vor avea suficient spatiu pentru a trai confortabil. Asa cum este traditia dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence, fiecare locuinta este una spatioasa, luminoasa si aerisita, cu o suprafata utila mai mult decat suficienta pentru a satisface nevoile oricarui tanar sau cuplu de tineri. Linistea care va va inconjura, precum si peisajul impanzit cu spatii verzi si cu cladiri moderne, ce seamana cu renumitele suburbii americane sunt si ele motive in plus pentru a investi in viitorul dumneavoastra alaturi de Cubic Residence.
O garsoniera noua in complexul rezidential Cubic 7, este o investitie inteligenta si de viitor. Pentru ca ne place sa lasam calitatea sa vorbeasca de la sine, va invitam sa ne contactati pentru a va oferi mai multe informatii.
 1. Zonă: Prelungirea Ghencea/Bragadiru/Soseaua Alexandriei
 2. Stadiu construcție: In dezvoltare
 3. Camere/unitate: 1-3
 4. Unități construite: 714 apartamente (in stadiu de dezvoltare)
 5. Prețuri: 33.100 euro - 83.400 euro

0,00LEI