Cubic Residence a apărut pe piața imobiliară din România cu un obiectiv clar declarat: de a formula noi concepte pentru spațiile de locuit din capitală.

Fie că este vorba despre arhitectura modernă a construcțiilor ce poartă semnătura Cubic Residence, fie că este vorba despre principiile solide pe care le aplicăm ca dezvoltatori sau despre procesul propriu-zis prin care locuințele noastre prind viață și, de ce nu, caracter, putem declara răspicat un lucru: gândim și construim diferit.

Fiecare proiect dezvoltat de compania noastră este influențat de procesul decizional ce precedă achiziționarea propriu-zisă a unui spațiu de locuit. Conceptele noastre pleacă de la deconstrucția întregului cumul de elemente - obiective sau subiective, logice sau emoționale - pe care potențialii clienți îl vor pune în balanță înainte de a se decide asupra unei investiții imobiliare. Acest mecanism ne ajută să identificăm, să aducem la cele mai înalte standarde și să implementăm întreaga paletă de nevoi și cerințe în ansamblurile rezidențiale pe care le construim.

Spațiile de locuit pe care le propunem sunt și vor rămâne în permanență construcții moderne, sigure, cu finisaje de cea mai înaltă calitate, ce oferă spații interioare și exterioare generoase, cu un grad de confort ridicat și o listă completă de facilități, la prețuri accesibile.

În paralel, ne bucurăm să putem spune că ne place să punem accent pe factorul uman și pe noțiunea de comunitate. Planurile urbanistice și infrastructura ansamblurilor rezidențiale propuse de compania noastră facilitează conexiunile interumane și constituirea în comunități, fără a sacrifica însă din gradul de intimitate pe care fiecare construcție în parte îl poate oferi.

În cele din urmă, putem declara că am învățat, din experiențele actuale și anterioare în materie de business, cât de important este mediul înconjurător pentru noi, pentru oameni, în general. De aceea suntem mândri de faptul că proiectele noastre rezidențiale sunt construite și concepute pentru a se intersecta într-un mod cât mai prietenos cu natura. Fiecare spațiu de locuit beneficiază de instalații ce facilitează consumul redus al resurselor și acces la spații verzi comune și private de dimensiuni peste standardul pieței. Iar noi vă putem asigura că zonele în care complexele sunt amplasate, au fost – în perioada construcției – și vor rămâne pe mâini bune, sub atenta monitorizare a Cubic Residence.

Detaliile fac diferența!


Materiale și dotări de top


Experienţa în domeniu ne-a învăţat că nu există loc de compromisuri în privinţa materialelor de construcţii, dotărilor şi accesoriilor folosite sau instalate în locuinţele noastre.
Din considerente de siguranţă, durabilitate şi din dorinţa de a oferi exclusiv produse de calitate superioară clienţilor noştri, am conceput o listă de parteneri cu renume, furnizori de top şi lideri pe piaţa internaţională, alături de care suntem mândri să spunem că dezvoltam şi implementăm cu succes proiectele Cubic Residence.

Construim alături de:
CarpatBeton, Strabag – beton; Straco – execuție drumuri și alei; Semmelrock – pavaje; Wienerberger, Ytong – caramidă; Rigips – plăci gips carton și accesorii; Adeplast – tencuieli; Baumit – tencuieli și glet; Henkel – termosistem fațadă și adezivi; Hilti – ancore chimice; Gealan, Salamander – tâmplărie PVC; Velux – ferestre de manasardă; Alumil, Maco – uși intrare; Swisspor – polistiren expandat; Soprema – membrană hidroizolantă; CoilProfil – tablă fălțuită; Kaindl – uși interior; Marazzi, Keope, Titan Mar – ceramică; Westag, Pinum – uși interior; Villeroy&Boch; – obiecte sanitare; Tece – materiale instalații sanitare și termice; Kludi – baterii obiecte sanitare; Grohe – vas îngropat toaletă; Grundfos – pompe apă murdară; Pinum – ferestre; Romstal – furnizor obiecte sanitare; Valrom, Valplast – țevi PVC- KG și fitting-uri; Legrand – aparataj electric; Bticino - videointerfonie; Vaillant – centrale termice; Purmo – radiatoare; Phillips – corpuri de iluminat; Kone – ascensor; Hexadome – trape de acces terasă.

Luăm în permanenţă în calcul atât rezistenţa şi funcţionalitatea materialelor folosite, cât şi componenta vizuală reprezentată prin design-ul acestora.


Zone de agrement și spații verzi


Ca dezvoltatori suntem dedicaţi să oferim clienţilor noştri, nu doar cele mai bune condiţii în spaţiul construit, ci şi inafara sa. Totul într-o strânsă relaţie cu mediul înconjurător.

Suntem, la rândul nostru, persoane active şi înţelegem necesitatea clienţilor noştri de a avea la dispoziţie în permanenţă spaţii verzi, zone de relaxare, de agrement sau de joacă, în imediata apropiere a locuinţelor.

În acest sens, asigurăm locatarilor din complexul de apartamente Cubic 4 o zonă de relaxare în aer liber de 1.110 mp, cu spaţii verzi amenajate în jurul imobilului, un parc de 980 mp şi un loc de joacă pentru copii.

Fiecare locuinţă din complexul Cubic 3 include peluză şi grădină proprii. Zonele verzi menţionate sunt amenajate cu gazon şi plantate cu vegetaţie de înălţime joasă şi medie: buxus, tuia. Întreţinerea grădinilor se face printr-un sistem de irigaţie automat, cu temporizare.

Pe măsură ce dezvoltăm ansamblurile rezidenţiale, încercăm pe cât posibil să păstrăm un raport cât mai echilibrat între spaţiul construit şi zonele în aer liber amenajate.